Poslovne kočnice (online)

Što je program Poslovne kočnice?

Petotjedni online program koji poduzetnicima i onima koji to žele postati pomaže da identificiraju psihološke mehanizme koji ih koče u ostvarivanju uspjeha koji žele, koristeći pritom znanja iz suvremene psihologije i transakcijske analize.  

Kroz 5 dvosatnih radionica (utorkom od 18 do 20 sati) u malim grupama na osobnim primjerima identificiramo glavne prepreke uspješnom radu i zajedno ih pokušavamo promijeniti. 

Teme kojima ćemo se baviti

Tko sam ja?

Dubravka Pešorda, psihologinja i specijalizantica transakcijske analize, koja živi od onoga što voli 🙂

Svoj radni vijek sam započela u agenciji za istraživanje tržišta, gdje sam se upoznala s poslovanjem i oglašavanjem većih i manjih korporacija. Ipak, želeći se približiti svojoj prvoj ljubavi – psihologiji, upisala sam edukaciju iz transakcijske analize i zaposlila se u školi. 

No, ograničenja sustava su mi uskoro počela smetati i napokon sam prihvatila ono što sam dugo potajno znala – ne mogu imati šefa – želim raditi po svom.

Iz te želje je nastao Centar Madrugada s kojim zajedno rastem i razvijam se u smjerovima koje nisam mogla ni zamisliti. Ovim programom želim i tebi pružiti priliku da skrojiš posao po svojoj mjeri te da te što manje toga koči na tom putu 🙂 

Po čemu je ovaj program poseban?

Personalizirani pristup

Broj sudionika ovog programa je ograničen na 8. To mi daje dovoljno vremena da odgovorim na sva pitanja i prilagodim se potrebama svakog polaznika. Tako zajednički kreiramo smjer svake radionice.

Primjena teorije u praksi

Vjerujem da je najbolja metoda da nešto naučimo upravo metoda isprobavanja na vlastitoj koži. Zbog toga sve teorijske principe koje tijekom ovog programa prođemo odmah primjenjujemo i uvježbavamo u praksi.

Primjenjivi alati

Volim radionice s kojih iziđem s osjećajem da znam točno što ću od onog što sam čula primijeniti u svom svakodnevnom životu. Zbog toga ćemo tokom ovog programa proći kroz velik broj praktičnih aktivnosti koje ćeš odmah moći početi primjenjivati.

Povezivanje s istomišljenicima

Vrijednost ove edukacije je i međusobno upoznavanje (budućih) poduzetnika koji su zainteresirani za iste stvari. Svima su nam potrebni ljudi sa sličnim ciljevima i željama - onima koji nas potpuno razumiju.

Cijena radionice

500 kuna

66,36 € (1 € = 7,53450 kn)

Imaš neko pitanje ili prijedlog?