Grupa za osobni razvoj adolescenata

Adolescencija, naročito pubertet, predstavlja burno radoblje obilježeno razvojem vlastitog identiteta. Adolescenti posljedično doživljavaju visoke razine psihosocijalne ranjivosti, s kojom se najbolje nose kroz socijalnu interakciju, posebice sa svojim vršnjacima.

Što predstavlja grupa za osobni razvoj?

Grupa za osobni razvoj pruža sigurnu i ohrabrujuću okolinu u kojoj adolescenti mogu podijeliti svoja iskustva i doživljaje bez straha od
osude, aktivno sudjelovati u vlastitom osobnom razvoju i osobnom razvoju drugih članova grupe kroz međusobnu interakciju i socijalizaciju, razviti osjećaj osobne odgovornosti, educirati sebe (i druge) o pojedinim psihičkim ili socijalnim poteškoćama i načinima nošenja s njima te razviti razne psihosocijalne vještine.

Glavni ciljevi grupe za osobni razvoj su:

Grupu vode magistre psihologije Marija Jozić i Mirna Čugura, a ciljeve nastoje postići kombinacijom raznih tehnika, uključujući tehnike kognitivno-bihevioralnih terapija, mindfulnessa, kao i razne kreativne tehnike.

Kome je namijenjena ova usluga?

Grupa je namijenjena adolescentima u dobi od 12 do 17 godina.

Termini

Grupa će se održavati u prostoru Centra Madrugada, utorkom u 19:30 h.

Cijena je 500 kn (66,36€, tečaj konverzije 1€ = 7,53450 kn) za kalendarski mjesec (bez obzira na eventualne izostanke s termina).

Prva grupa će se održati u utorak, 5. travnja.

Naručiti se možete pozivom na telefonski broj 021 258 595 ili slanjem e-maila na info@centarmadrugada.hr.

U nastavku možete pročitati često postavljana pitanja.

Cijena terapije je 500 kn (66,36€, tečaj konverzije 1€ = 7,53450 kn) za kalendarski mjesec.

Moguće je plaćanje gotovinom, VISA, Mastercard i Maestro karticama ili uplatom na transakcijski račun.

Nalazimo se u Splitu, u Vukovarskoj ulici 166 (Visoka). Detaljniju kartu lokacije možete vidjeti na ovoj stranici.

Vrijeme potrebno za promjenu je vrlo individualno te svatko može izići iz grupe kada to želi. Važno je samo javiti nam 2 tjedna ranije.

Potpuno razumijemo da se u vašem životu može dogoditi mnogo stvari koje vas mogu spriječiti da dođete na dogovoreni termin. Ipak, kako bismo ostvarili odnos povjerenja i osjećaj da možemo računati jedno na drugo, čak i ukoliko ste propustili neke termine cijena se ne mijenja, odnosno iznosi 500 kn.

Naručiti se možete pozivom na telefonski broj 021 258 595 ili slanjem e-maila na info@centarmadrugada.hr.

Nije moguće naručivanje osobnim dolaskom.