Savjetovanje anksioznih klijenata - teorije i tehnike

Sljedeća radionica se održava 9. i 10.7.2022. 9:00 - 17:00 u online formatu

Sljedeća radionica počinje za...

Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Zašto teorije i tehnike savjetovanja anksioznih klijenata?

Anksioznost je jedna od najčešćih tema zbog kojih klijenti traže pomoć od stručnjaka mentalnog zdravlja. Procjenjuje se da u svakom trenutku jedna od 14 osoba ima anksiozne teškoće – a događaji u prethodne dvije godine su taj broj višestruko povećale. Zbog toga, tema anksioznosti je neizbježna u radu svakog stručnjaka mentalnog zdravlja te često osjećamo da nam nedostaje specifičnih znanja i vještina da bismo uspješno radili s tom populacijom. 

Komu je radionica namijenjena?

Studentima i nedavno diplomiranim stručnjacima pomagačkih zanimanja koji žele biti bolje pripremljeni na početak rada.

Svim stručnjacima mentalnog zdravlja koji se u svakodnevnom radu susreću s temom anksioznosti, a osjećaju da im fali alata za kvalitetan rad.

Što ćeš naučiti na ovoj radionici?

Tko sam ja?

Dubravka Pešorda, magistra psihologije, specijalizantica transakcijske analize i praktičarka terapije igrom. 

Iako je transakcijska analiza moj primarni psihoterapijski pravac, uvijek sam otvorena isprobavanju tehnika iz različitih psihoterapijskih pravaca kako bih svojim klijentima pružila najbolje moguće iskustvo i olakšala promjenu. 

Već se godinama kroz volonterske i plaćene angažmane bavim psihološkim savjetovanjem i u tom vremenu sam imala priliku raditi s različitim ljudima različitih potreba i isprobati velik broj tehnika. Zadnjih nekoliko godina moj rad se sastoji gotovo isključivo od psihološkog i psihoterapijskog savjetovanja te u ovoj radionici želim podijeliti s tobom temeljne informacije i vještine koje će te ohrabriti da kreneš primjenjivati naučeno u svom radu. 

 

Po čemu je ova radionica posebna?

Personalizirani pristup

Broj sudionika na ovoj radionici je ograničen. To mi daje dovoljno vremena da odgovorim na sva pitanja, te poslušam svakog od polaznika tijekom vježbi te dam personaliziranu povratnu informaciju. Tako svaka radionica postaje drugačija i prilagođava se baš tebi.

Primjena teorije u praksi

Vjerujem da je najbolja metoda da nešto naučimo upravo metoda isprobavanja na vlastitoj koži. Zbog toga sve teorijske principe koje na ovoj radionici prođemo odmah primjenjujemo i uvježbavamo u praksi.

Primjenjivi alati

Volim radionice s kojih iziđem s osjećajem da znam točno što ću od onog što sam čula primijeniti u svom svakodnevnom radu. Zbog toga ćemo na ovoj radionici proći kroz nekoliko praktičnih koje ćete istog trena moći primijeniti u praksi.

Povezivanje različitih pravaca

U ovoj radionici ćemo spojiti teorije i tehnike različitih psihoterapijskih pravac, kako biste mogli usporediti različite poglede na anksioznost te odabrati one najsličnije vašem stilu rada.

Cijena radionice

1000 kuna

132,72 € (1 € = 7,53450 kn)

Cijena uključuje:

Edukaciju plaća vaša ustanova?

Želite biti obaviješteni o idućem terminu održavanja?

Iskažite interes ispunjavanjem obrasca ispod