Promjene su bolne. Rast je bolan. Ipak, ništa nije toliko bolno kao zapeti negdje gdje

Vjerujem da svaka odrasla osoba ima kapacitet misliti i odlučivati za sebe.

 

Vjerujem da je briga o mentalnom zdravlju jednako bitna kao i briga o fizičkom zdravlju.

 

Vjerujem da ne postoje premale promjene – svaki korak u pozitivnom smjeru nas vodi bliže osobi kakva želimo biti. 

 

I upravo zato vjerujem i u tebe. 

Svi znamo da svaki čovjek ima svoju priču.

Ono što mnogi ne znaju je da svoju priču možemo pisati sami, na način koji želimo.

Oduvijek su me zanimale priče o ljudskim životima – što ljudi vole, što mrze, o čemu sanjaju, čega se boje, što rade, a što bi zapravo željeli.

Želeći čuti što više o ljudima i njihovim pričama, upisala sam i završila studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te studij psihoterapijskog pravca transakcijske analize u Centru Budi svoj. Tri godine sam volontirala kao savjetovatelj na linijama Hrabrog telefona te godinu dana kao voditeljica psihološkog savjetovališta u Domu za starije i nemoćne Maksimir. 

Završila sam i edukaciju Terapija igrom – vještine i intervencije u radu s djecom te DONA edukaciju za porođajnu doulu, kao i velik broj kraćih edukacija usmjerenih na specifične teme. 

Kroz sva ta iskustva osvijestila sam još jednu veliku moć – moć promjene. Shvatila sam da uz podršku i prava pitanja svatko može odvesti svoju priču u drugom smjeru i zbog toga se nepovratno zaljubila u psihoterapiju.

Zašto Centar Madrugada?

Centar Madrugada je mjesto kakvo je meni falilo u danima životnih kriza. Madrugada na portugalskom znači uvijek je najmračnije prije svitanja i smatram to fantastičnom metaforom za ono što želim stvoriti – mjesto na kojem možeš naći inspiraciju, sigurnost i bezuvjetno razumijevanje i podršku. Mjesto u kojem postoji netko tko želi čuti tvoju životnu priču i zajedno s tobom napisati njen nastavak. Čak i onda kad ti je u životu najmračnije. Da bih to ostvarila, provodim individualne psihoterapije i različita predavanja i radionice.

Iako događaji i osjećaji koji te dovode na psihoterapiju uglavnom nisu ugodni, iskreno se veselim susretu s tobom i slušanju tvoje priče.

Javi mi se klikom na gumb ispod ili putem kontakt forme 🙂