Uvod u rad s asocijativnim kartama

Nadolazeći termini edukacije

Što su asocijativne karte?

Asocijativne karte su ekspresivna tehnika koja se može koristiti za poticanje kreativnog procesa, produbljivanje uvida u same sebe, postizanje grupne kohezije, oslikavanje nekog događaja ili procesa kojeg je teško opisati riječima, istraživanje i analizu određenog događaja i još mnogo toga. Prihvatljive su osobama svih dobnih skupina i razina obrazovanja te predstavljaju idealan alat za korištenje u savjetovanju i edukaciji.

 

Uvod u rad s asocijativnim kartama je jednodnevna radionica koja studente i stručnjake pomagačkih i obrazovnih struka uči kako koristiti asocijativne karte u radu s djecom, adolescentima i odraslima

Što ćeš naučiti na ovoj radionici?

Tko sam ja?

Dubravka Pešorda, magistra psihologije, specijalizantica transakcijske analize i praktičarka terapije igrom. 

Iako je transakcijska analiza moj primarni psihoterapijski pravac, uvijek sam otvorena isprobavanju tehnika iz različitih psihoterapijskih pravaca kako bih svojim klijentima pružila najbolje moguće iskustvo i olakšala promjenu. 

Već se šest godina kroz volonterske i plaćene angažmane bavim psihološkim savjetovanjem i u tom vremenu sam imala priliku raditi s različitim ljudima različitih potreba i isprobati velik broj tehnika.

Asocijativne karte su kroz cijeli taj period ostale među meni najdražim i najkorisnijim tehnikama te kroz ovu radionicu svoje oduševljenje želim podijeliti s tobom.

Po čemu je ova radionica posebna?

Personalizirani pristup

Broj sudionika na ovoj radionici je ograničen. To mi daje dovoljno vremena da odgovorim na sva pitanja, te poslušam svakog od polaznika tijekom vježbi te dam personaliziranu povratnu informaciju. Tako svaka radionica postaje drugačija i prilagođava se baš tebi.

Primjena teorije u praksi

Vjerujem da je najbolja metoda da nešto naučimo upravo metoda isprobavanja na vlastitoj koži. Zbog toga sve teorijske principe koje na ovoj radionici prođemo odmah primjenjujemo i uvježbavamo u praksi.

Primjenjivi alati

Volim radionice s kojih iziđem s osjećajem da znam točno što ću od onog što sam čula primijeniti u svom svakodnevnom radu. Zbog toga ćemo na ovoj radionici proći kroz desetak praktičnih vježbi koje ćete istog trena moći primijeniti u praksi.

Povezivanje sa sustručnjacima

Kao velika vrijednost ove edukacije se pokazalo upravo upoznavanje stručnjaka koji su zainteresirani za iste stvari. Svima su nam potrebni ljudi sa sličnim ciljevima i željama - onima koji nas potpuno razumiju.

Dovoljno vremena za uvježbavanje

Ova radionica traje duže od drugih radionica na istu temu. Razlog tomu je da vam želim pružiti dovoljno vremena za uvježbavanje tehnika koje ćemo učiti te kako bismo prošli maksimalan broj praktičnih vježbi.

Mogućnost nastavka edukacije

Prolazak ove edukacije je samo početak - nakon što ju uspješno završite, imate mogućnost upisati naprednu online edukaciju, prilagođenu vašim potrebama.

Cijena radionice

70,00 €

527,42 kn (1€ = 7,53450 kn)

Cijena uključuje:

Edukaciju plaća vaša ustanova?

Želite biti obaviješteni o idućem terminu održavanja?

Iskažite interes ispunjavanjem obrasca ispod

Imaš neko pitanje ili prijedlog?